Aluminium dakgoten

Home      Aluminium dakgoten

Naadloze dakgoten van aluminium

Zijn jouw bestaande dakgoten aan vervanging toe of moeten er nog dakgoten geplaatst worden? Laat naadloze aluminium dakgoten op locatie installeren en profiteer van vele voordelen. Aluminium dakgoten zijn duurzaam, onderhoudsvrij en hebben een levensduur van maar liefst 25 jaar. Hierdoor is aluminium een uitstekend alternatief voor een pvc, zinken, houten of polyester dakgoot. Dakgoten op Maat is de landelijke specialist op het gebied van aluminium dakgoten. Van renovaties tot nieuwbouw, wij realiseren projecten door heel Nederland.

Naadloos tot wel 25 meter.

Hoge kwaliteit.

Onderhoudsvrij.

Uitstekende prijs.

Duurzaam.

Lange levensduur.

Voordelen van aluminium dakgoten

Aluminium dakgoten worden getrokken uit een rol aluminium (middels een profileermachine) met een gekleurde coating. Deze coating is krasvast en beschermt de oppervlakte tegen krassen of beschadigingen. Een dakgoot van aluminium is bestand tegen corrosie, is een lichtgewicht materiaal en ideaal voor renovatie of vervanging. Aluminium dakgoten kunnen tot wel 25 meter naadloos geplaatst worden. Een naadloze dakgoot is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling. Omdat een aluminium dakgoot geen naden heeft, kent deze dakgoot ook geen zwakke plekken. Je hebt geen last van lekkage of eventuele verzakkingen.

Onderhoudsvrije dakgoot

Een naadloze en duurzame aluminium dakgoot vormt een mooi alternatief voor zink. Bij een zinken dakgoot moeten meerdere delen aan elkaar gesoldeerd worden, waardoor de kans groter is op lekkages. Daarnaast is aluminium een gerecycled materiaal dat volledig onderhoudsvrij is. Een gecoate aluminium dakgoot is bijzonder geschikt voor renovatie, ter vervanging van jouw oude goten (zink, hout of pvc) of geschikt voor nieuwbouw, boerderijen en bedrijfshallen. In combinatie met een gunstige prijs maakt een aluminium dakgoot de ideale oplossing voor diverse projecten:

Schuren en stallen

Hallen en loodsen;

(Vakantie-) woningen;

Renovatie / vernieuwing dakgoten;

Nieuwbouw.

Offerte opvragen of op zoek naar vrijblijvend advies?​

Heb je vragen of advies nodig over onze aluminium dakgoten op maat? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Bevestiging dakgoot

Er zijn verschillende manieren om een aluminium dakgoot te bevestigen. Dit is afhankelijk van het type project, de grootte van het dak en wensen van u als de klant.

Bevestiging aluminium dakgoot met binnenbeugel

Standaard worden de goten bevestigd door middel van aluminium binnenbeugels die zich bevinden in de goot en dus niet zichtbaar zijn van buitenaf. Dit geeft de goot een strakke uitstraling en maakt dat de goot eenvoudig te reinigen is. Bij de toepassing van binnenbeugels bij een aluminium goot is een muurplaat vereist en dient het overstek niet te groot te zijn.

Bevestiging aluminium dakgoot met buitenbeugel​

‘Klassieke’ buitenbeugels worden veelal toegepast bij renovaties of woningen met een landelijke uitstraling. Bij projecten met dak- en wandbeplating, zoals golfplaten dienen er soms staartbeugels te worden toegepast door het ontbreken van muurplaat of als het overstek te lang is voor standaard bevestigingssystemen.

Diverse RAL-kleuren leverbaar

Aluminium dakgoten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de uitstraling van de goten af te stemmen op jouw woning, schuur of loods. Wij leveren nagenoeg alle RAL-kleuren.

Rustieke dakgoot

De rustieke dakgoot wordt veel in Nederland toegepast. Deze goot heeft boven een opening van 20 cm en heeft hierdoor een grote afvoercapaciteit van 462 liters/per minuut. De aluminium dakgoot heeft een rustieke en strakke uitstraling en is voor elke project, van woningbouw tot industrie uitstekend toepasbaar. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Strakke bakgoot

Een strakke bakgoot is een dakgoot voor de afvoer van hemelwaterafvoer met een rechthoekige vorm en een platte bodem. De bakgoot is een al lang bekend type dakgoot en daarom zie je een bakgoot vaak ook bij oudere woningen. Het is daarnaast één van de meest voorkomende dakgoten en de populairste vorm dakgoot in Nederland en in België.

Recente projecten

Wij streven naar tevredenheid
Scroll naar boven