Hemelwaterafvoer

Home      Hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer op maat

Wij leveren en monteren hemelwaterafvoer. Wij leveren altijd maatwerk, passend bij jouw wensen. Daardoor is vrijwel alles mogelijk op het gebied van hemelwaterafvoer en kunnen wij jou goed adviseren. 

PVC / Aluminium / Zink

Vrijwel alle RAL kleuren beschikbaar

80 of 100mm diameter

Hemelwaterafvoer van aluminium, PVC of zink.

Bij een mooie aluminium dakgoot, hoort natuurlijk de juiste hemelwaterafvoer (HWA). Daarom leveren en monteren wij ook HWA op maat wat past bij jouw wensen!

Om te bepalen hoeveel hemelwaterafvoeren er nodig zijn, gebruiken wij de oppervlakte van het dak. Bij een stevige regenbui wil je er immers wel van verzekerd zijn dat je dakgoot niet overloopt. Daarom kiezen wij bij projecten met kleinere dak oppervlakten, zoals bij woningen of (kleine) schuren, hallen of loodsen voor HWA van 80 mm diameter. Bij grotere dakoppervlaktes en projecten bieden wij een bredere HWA van 100 mm diameter aan.

Diverse soorten hemelwaterafvoeren

Afhankelijk van jouw eisen en wensen bieden wij diverse soorten hemelwaterafvoeren van PVC of op aanvraag van zink of aluminium. Meestal wordt er gekozen voor een PVC hemelwaterafvoer, omdat PVC is stevig en niet te duur. Wil je echter voor een exclusieve uitstraling gaan voor je woning, hal, stal of loods? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een ronde of vierkante hemelwaterafvoer van aluminium.

Oplossingen op maat

Wil je een hemelwaterafvoer die past bij jouw aluminium dakgoot of wil je liever een hemelwaterafvoer van zink of een vierkante aluminium regenpijp? Neem contact op en wij maken een oplossing op maat!

PVC Hemelwaterafvoer

Een PVC-hemelwaterafvoer is een systeem dat regenwater van daken opvangt en afvoert via buizen en goten, gemaakt van duurzaam PVC-materiaal, om wateroverlast te voorkomen en te beheren. Een PVC-hemelwaterafvoer is de meest gekozen variant en biedt vele voordelen. 

Scroll naar boven