Hemelwaterafvoer zink

Home      Hemelwaterafvoer (HWA) zink

hemelwaterafvoer op maat

Bij een aluminium dakgoot hoort natuurlijk de juiste hemelwaterafvoer (HWA). Daarom leveren en monteren wij ook hemelwaterafvoer op maat dat past bij jouw wensen. Bij een gedegen hemelwaterafvoer wordt meestal gekozen voor zinken buizen en hulpstukken. Zink geeft de woning een mooie uitstraling, kan tegen een stootje en heeft een lange levensduur. Daarnaast is een zinken hemelwaterafvoer bestand tegen alle weersomstandigheden (warmte, kou en wind).

Hemelwaterafvoer van zink

Het doel van een zinken hemelwaterafvoer is het afvoeren van het regenwater uit de dakgoot via de zinken regenpijp naar de riolering, regenton en/of opslagput. De zinken regenpijp wordt door middel van een bevestigingsbeugel op de muur bevestigd. Om te bepalen hoeveel hemelwaterafvoer er nodig is, gebruiken wij de oppervlakte van het dak.

Bij een stevige regenbui wil je verzekerd zijn dat je dakgoot niet overloopt. Bij woningen of andere gebouwen met kleinere dakoppervlakten gebruiken we een zinken hemelwaterafvoer zink van 80mm diameter. Bij grotere dakoppervlaktes en projecten bieden wij een bredere HWA van 100mm diameter aan.

Hemelwaterafvoer vervangen en plaatsen is altijd vakwerk. Wanneer je weinig ervaring hebt, raden wij je aan om dit uit te besteden. Dakgoten op maat is de landelijke specialist op het gebied van zinken hemelwaterafvoer. Van renovaties tot nieuwbouw, wij realiseren projecten door heel Nederland.

Vragen over de hemelwaterafvoer voor jouw project? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Scroll naar boven