Dakgoot reparatie Den Haag

Home      Dakgoot reparatie Den Haag​

Voorkom waterschade en schimmelvorming

Zijn jouw dakgoten beschadigd en heb je last van een vervelende lekkage? Dan is het hoog tijd om je dakgoot in Den Haag te repareren. Een dakgoot is bedoeld om regenwater van het dak naar de afvoerpijp te leiden. Wanneer je dakgoot beschadigd is, kunnen er lekken of scheuren ontstaan, waardoor het water niet efficiënt wordt afgevoerd. Het gevolg? Wateroverlast rondom je huis, schade aan de woning en schimmelvorming. Omdat voorkomen beter is dan genezen, is het aan te raden om direct een specialist in te schakelen. Dakgoten op Maat is de landelijke expert in het repareren van alle soorten dakgoten. Ben jij op zoek naar een kwalitatieve dakgoot reparatie in Den Haag? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dakgoot reparatie

Uw dakgoten repareren in Den Haag

Is het hoog tijd om je bestaande dakgoten in Den Haag te repareren? Wij hebben verschillende redenen opgesomd om de reparatie niet langer uit te stellen.

Waterafvoer: een kwalitatieve dakgoot zorgt voor de afvoer van regenwater. Kan het water niet goed worden afgevoerd? Dan kan dit leiden tot wateroverlast rondom je woning, van lekkages in de kelder tot funderingsproblemen.

Schade: wanneer het regenwater nergens heen kan, sijpelt het overtollige water langs de gevels of in de muren. Dit kan leiden tot ernstige vochtproblemen; schimmelvorming, houtrot en beschadiging van de binnenwanden. Door je dakgoot tijdig te repareren, voorkom je schade aan je woning.

Verstoppingen: als de dakgoot beschadigd is of niet goed functioneert, kan er vuil of bladeren in de goot ophopen. Door een verstopte dakgoot komt het water terecht op ongewenste plekken en ontstaan er vervelende beschadigingen.

Levensduur: door op tijd de reparatie uit voeren, verleng je de levensduur van je dakgoot. Een kleine beschadiging kan op de lange termijn erger worden en uiteindelijk overgaan tot een grote lekkage. Wanneer de dakgoot te veel scheuren heeft en een reparatie niet de oplossing is, dan is het plaatsen van nieuwe dakgoten de uitkomst.

Wij zijn de specialist in het leveren en monteren van aluminium dakgoten. Waarom aluminium? Dit materiaal is onderhoudsarm, duurzaam en heeft een levensduur van maar liefst 25 jaar. Een betaalbaar alternatief voor pvc, zink of hout. Ervaar jij problemen door een beschadigde of lekkende dakgoot? Wacht niet langer met het repareren van je dakgoten of laat binnenkort nieuwe dakgoten in Den Haag plaatsen.

Heb je vragen of advies nodig? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Kleurenpallet

Aluminium dakgoten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de uitstraling van de goten af te stemmen op jouw woning, schuur of loods.

Bevestiging dakgoot

Er zijn verschillende manieren om een dakgoot te vernieuwen voor aluminium. Afhankelijk van het project en de grootte van het dak zijn er twee mogelijkheden.

Bevestiging dakgoot met binnenbeugel:
Standaard worden de goten bevestigd door middel van aluminium binnenbeugels die zich bevinden in de goot en dus niet zichtbaar zijn van buitenaf. Dit geeft de goot een strakke uitstraling en maakt dat de goot eenvoudig te reinigen is. Bij de toepassing van binnenbeugels bij een aluminium goot is een muurplaat vereist en dient het overstek niet te groot te zijn.

Bevestiging dakgoot met buitenbeugel:
‘Klassieke’ buitenbeugels worden veelal toegepast bij renovaties of woningen met een landelijke uitstraling. Bij projecten met dak- en wandbeplating, zoals golfplaten dienen er soms staartbeugels te worden toegepast door het ontbreken van muurplaat of als het overstek te lang is voor standaard bevestigingssystemen.

Heb je vragen over onze dakgoten? Neem contact met ons op voor advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Rustieke dakgoot

De rustieke dakgoot wordt veel in Nederland toegepast. Deze goot heeft boven een opening van 20 cm en heeft hierdoor een grote afvoercapaciteit van 462 liters/per minuut. De aluminium dakgoot heeft een rustieke en strakke uitstraling en is voor elke project, van woningbouw tot industrie uitstekend toepasbaar. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Strakke bakgoot

Een strakke bakgoot is een dakgoot voor de afvoer van hemelwaterafvoer met een rechthoekige vorm en een platte bodem. De bakgoot is een al lang bekend type dakgoot en daarom zie je een bakgoot vaak ook bij oudere woningen. Het is daarnaast één van de meest voorkomende dakgoten en de populairste vorm dakgoot in Nederland en in België.
Scroll naar boven