Dakgoot renovatie

Home      Dakgoot renovatie

Voorkom waterschade en schimmelvorming

Merk je vochtproblemen door een beschadigde dakgoot? Of is de levensduur van je dakgoten verstreken? Een professionele dakgoot renovatie biedt de oplossing. Wij zijn de specialist in het leveren en monteren van aluminium dakgoten. Waarom aluminium? Dit materiaal is onderhoudsarm, duurzaam en heeft een levensduur van 25 jaar. Een betaalbaar alternatief voor pvc, zink of hout. Wacht niet te lang met het renoveren van je dakgoten en voorkom toekomstige vochtproblemen. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Dakgoot renovatie door een specialist

Dakgoot reparatie

Is het hoog tijd om je bestaande dakgoten te renoveren? Aluminium biedt talloze voordelen, waardoor je geen omkijken meer hebt. Aluminium goten worden vervaardigd uit een rol aluminium met een (gekleurde) coating. Deze coating is krasvast en beschermt de oppervlakte tegen krassen of beschadigingen. Het bijzondere is dat aluminium dakgoten tot wel 25 meter naadloos geplaatst worden. Hierdoor zijn er geen zwakke naden die voor eventuele lekkages kunnen zorgen. Dankzij de flexibiliteit en duurzaamheid van aluminium is het materiaal voor ieder renovatieproject toe te passen:

  • Schuren en stallen;
  • Hallen en loodsen;
  • (Vakantie-) woningen;
  • Renovatie / vernieuwing verouderde dakgoten;
  • Nieuwbouw.

Redenen genoeg om jouw dakgoten te renoveren met aluminium. Een aluminium dakgoot is niet alleen geschikt voor renovatie, maar ook in te zetten voor nieuwbouw, boerderijen en bedrijfshallen. Omdat een dakgoot renovatie altijd vakwerk is, raden wij je aan om dit uit te besteden aan een expert. Dakgoten op maat is de landelijke specialist op het gebied van aluminium dakgoten. Van renovaties tot nieuwbouw, wij renoveren dakgoten door heel Nederland. Jouw project is in goede handen.

Kleurenpallet

Aluminium dakgoten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de uitstraling van de goten af te stemmen op jouw woning, schuur of loods.

Renovatie mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om een dakgoot te renoveren voor aluminium. Afhankelijk van het project en de grootte van het dak zijn er twee mogelijkheden.

Bevestiging dakgoot met binnenbeugel:
Standaard worden de goten bevestigd door middel van aluminium binnenbeugels die zich bevinden in de goot en dus niet zichtbaar zijn van buitenaf. Dit geeft de goot een strakke uitstraling en maakt dat de goot eenvoudig te reinigen is. Bij de toepassing van binnenbeugels bij een aluminium goot is een muurplaat vereist en dient het overstek niet te groot te zijn.

Bevestiging dakgoot met buitenbeugel:
‘Klassieke’ buitenbeugels worden veelal toegepast bij renovaties of woningen met een landelijke uitstraling. Bij projecten met dak- en wandbeplating, zoals golfplaten, dienen er soms staartbeugels te worden toegepast door het ontbreken van muurplaat of als het overstek te lang is voor standaard bevestigingssystemen.

Wil je graag jouw dakgoot renovatie uitbesteden aan een specialist? Neem contact met ons op voor advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Rustieke dakgoot

De rustieke dakgoot wordt veel in Nederland toegepast. Deze goot heeft boven een opening van 20 cm en heeft hierdoor een grote afvoercapaciteit van 462 liters/per minuut. De aluminium dakgoot heeft een rustieke en strakke uitstraling en is voor elke project, van woningbouw tot industrie uitstekend toepasbaar. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Strakke bakgoot

Een strakke bakgoot is een dakgoot voor de afvoer van hemelwaterafvoer met een rechthoekige vorm en een platte bodem. De bakgoot is een al lang bekend type dakgoot en daarom zie je een bakgoot vaak ook bij oudere woningen. Het is daarnaast één van de meest voorkomende dakgoten en de populairste vorm dakgoot in Nederland en in België.
Scroll naar boven