Dakgootspecialist

Home      Dakgootspecialist

Landelijke dakgootspecialist

Zijn jouw dakgoten aan vervanging toe of moeten er nieuwe dakgoten geplaatst worden? Laat dit over aan een ervaren dakgootspecialist en je hebt geen omkijken naar jouw project. Dakgoten op Maat is de landelijke dakgootspecialist op het gebied van aluminium dakgoten. Aluminium is betaalbaar, onderhoudsvriendelijk en heeft een levensduur van maar liefst 25 jaar. Redenen genoeg om over te stappen naar aluminium dakgoten. Van renovaties tot nieuwbouw, wij realiseren projecten door heel Nederland. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Naadloos tot wel 25 meter.

Hoge kwaliteit.

Onderhoudsvrij.

Uitstekende prijs.

Duurzaam.

Lange levensduur.

Waarom een dakgootspecialist inschakelen?

Dakgoot reparatie

Het inschakelen van een dakgootspecialist biedt verschillende voordelen. Wij hebben alle belangrijke voordelen voor je op een rijtje gezet.

Expertise: als dakgootspecialist hebben we uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van dakgoten. Wij hebben ervaring met verschillende dakgoten, van zink tot aluminium, en zijn het professionele aanspreekpunt voor eventuele reparatie. Onze specialisten voorzien je graag van deskundig advies en een oplossing op maat.

Kwaliteit: wij gaan voor een hoogwaardig eindresultaat. Wij werken uitsluitend met de juiste gereedschap, materialen en technieken om betrouwbare dakgoten te installeren, repareren of onderhouden. Een kwalitatieve oplevering staat garant voor een lange levensduur en minimaliseert de kans op eventuele lekkages.

Tijdsbesparing: door het inschakelen van een dakgootspecialist bespaar je kostbare tijd en energie. Het installeren of repareren van dakgoten vraagt om de juiste vakkennis en apparatuur. Ben je niet zo goed bekend met dakgoten? Onze dakgootspecialisten nemen het werk uit handen, zodat je verzekerd bent van kwaliteit.

Veiligheid: een dakgootinstallatie of reparatie brengt risico’s met zich, vooral als je op een gevaarlijke hoogte werkt. Dakgootspecialisten zijn getraind om op hoogte te werken, kennen alle veiligheidsprocedures en beschikken over de juiste apparatuur om veilig aan de slag te gaan. Schakel daarom een specialist in en voorkom eventuele ongelukken.

Service: na de installatie houdt onze service niet op. Ontstaan er op de lange termijn scheuren of heb je last van een lekkage? Neem contact op met onze klantenservice en wij zorgen ervoor dat het probleem zo snel mogelijk word opgelost.

Kortom, een dakgootspecialist inschakelen biedt genoeg voordelen. Bij Dakgoten op Maat nemen we het volledige project uit handen, zodat je zorgeloos profiteert van kwalitatieve dakgoten. Heb je vragen of advies nodig? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Kleurenpallet

Aluminium dakgoten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de uitstraling van de goten af te stemmen op jouw woning, schuur of loods.

Bevestiging dakgoot

Er zijn verschillende manieren om een dakgoot te vernieuwen voor aluminium. Afhankelijk van het project en de grootte van het dak zijn er twee mogelijkheden.

Bevestiging dakgoot met binnenbeugel:

Standaard worden de goten bevestigd door middel van aluminium binnenbeugels die zich bevinden in de goot en dus niet zichtbaar zijn van buitenaf. Dit geeft de goot een strakke uitstraling en maakt dat de goot eenvoudig te reinigen is. Bij de toepassing van binnenbeugels bij een aluminium goot is een muurplaat vereist en dient de overstek niet te groot te zijn.

Bevestiging dakgoot met buitenbeugel:
‘Klassieke’ buitenbeugels worden veelal toegepast bij renovaties of woningen met een landelijke uitstraling. Bij projecten met dak en wandbeplating, zoals golfplaten dienen er soms staartbeugels te worden toegepast door het ontbreken van muurplaat of als de overstek te lang is voor standaard bevestigingssystemen.​

Heb je vragen over onze dakgoten? Neem contact met ons op voor advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Rustieke dakgoot

De rustieke dakgoot wordt veel in Nederland toegepast. Deze goot heeft boven een opening van 20 cm en heeft hierdoor een grote afvoercapaciteit van 462 liters/per minuut. De aluminium dakgoot heeft een rustieke en strakke uitstraling en is voor elke project, van woningbouw tot industrie uitstekend toepasbaar. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Strakke bakgoot

Een strakke bakgoot is een dakgoot voor de afvoer van hemelwaterafvoer met een rechthoekige vorm en een platte bodem. De bakgoot is een al lang bekend type dakgoot en daarom zie je een bakgoot vaak ook bij oudere woningen. Het is daarnaast één van de meest voorkomende dakgoten en de populairste vorm dakgoot in Nederland en in België.
Scroll naar boven