Dakgoot vervangen rijtjeshuis

Home      Dakgoot vervangen rijtjeshuis

Aluminium dakgoten zijn duurzaam en onderhoudsarm

Moeten jouw bestaande dakgoten, en die van jouw buren, worden vervangen? Laat aluminium dakgoten installeren voor jouw rijtjeshuis en bespaar op de (installatie)kosten. Dakgoten van aluminium zijn duurzaam, onderhoudsarm en kunnen tot wel 25 meter naadloos geplaatst worden. Van rijtjeshuizen tot vrijstaande woningen, laat jouw dakgoot vervangen door de specialisten van Nederland.

Hoge kwaliteit

Naadloos tot wel 25 meter

Duurzaam

Onderhoudsvrij

Uitstekende prijs

Duurzame dakgoten voor rijtjeshuizen

Zoek je een betaalbaar en duurzaam alternatief om jouw dakgoten te laten vervangen? Dan is aluminium een uitstekende keuze voor je rijtjeshuis (en die van jouw buren). Aluminium dakgoten worden getrokken uit een rol aluminium met een gekleurde coating. Deze coating is krasvast en beschermt de oppervlakte tegen krassen of beschadigingen. Aluminium is bestand tegen corrosie, is een lichtgewicht materiaal en ideaal voor vervanging bij rijtjeshuizen. Deze dakgoten kunnen tot wel 25 meter naadloos geplaatst worden. Een naadloze dakgoot is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een strakke en moderne uitstraling. Omdat een aluminium dakgoot geen naden heeft, kent de dakgoot geen zwakke plekken. Je hebt geen last van lekkage of eventuele verzakkingen.

Een naadloze en duurzame aluminium dakgoot vormt een mooi alternatief voor zink. Bij een zinken dakgoot moeten meerdere delen aan elkaar gesoldeerd worden, waardoor de kans groter is op lekkages. Daarnaast is aluminium een gerecycled materiaal dat volledig onderhoudsvrij is. Een gecoate aluminium dakgoot is bijzonder geschikt voor renovatie, ter vervanging van jouw oude goten (zink, hout of pvc) of geschikt voor nieuwbouw, rijtjeshuizen en bedrijfshallen. In combinatie met een gunstige prijs maakt een aluminium dakgoot de ideale oplossing voor jou en je buren.

Heb je vragen of advies nodig over onze aluminium dakgoten op maat? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Dakgoot vervangen

Kleurenpallet

Aluminium dakgoten zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de uitstraling van de goten af te stemmen op jouw woning, schuur of loods.

Bevestiging dakgoot

Er zijn verschillende manieren om een dakgoot te vernieuwen voor aluminium. Afhankelijk van het project en de grootte van het dak zijn er twee mogelijkheden.

Bevestiging dakgoot met binnenbeugel:
Standaard worden de goten bevestigd door middel van aluminium binnenbeugels die zich bevinden in de goot en dus niet zichtbaar zijn van buitenaf. Dit geeft de goot een strakke uitstraling en maakt dat de goot eenvoudig te reinigen is. Bij de toepassing van binnenbeugels bij een aluminium goot is een muurplaat vereist en dient de overstek niet te groot te zijn.

Bevestiging dakgoot met buitenbeugel:
‘Klassieke’ buitenbeugels worden veelal toegepast bij renovaties of woningen met een landelijke uitstraling. Bij projecten met dak en wandbeplating, zoals golfplaten dienen er soms staartbeugels te worden toegepast door het ontbreken van muurplaat of als de overstek te lang is voor standaard bevestigingssystemen.

Heb je vragen over onze dakgoten? Neem contact met ons op voor advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Rustieke dakgoot

De rustieke dakgoot wordt veel in Nederland toegepast. Deze goot heeft boven een opening van 20 cm en heeft hierdoor een grote afvoercapaciteit van 462 liters/per minuut. De aluminium dakgoot heeft een rustieke en strakke uitstraling en is voor elke project, van woningbouw tot industrie uitstekend toepasbaar. Neem contact op of vraag een offerte aan!

Strakke bakgoot

Een strakke bakgoot is een dakgoot voor de afvoer van hemelwaterafvoer met een rechthoekige vorm en een platte bodem. De bakgoot is een al lang bekend type dakgoot en daarom zie je een bakgoot vaak ook bij oudere woningen. Het is daarnaast één van de meest voorkomende dakgoten en de populairste vorm dakgoot in Nederland en in België.
Scroll naar boven